Go to Top

Bogfører i København

Mangler du og din virksomhed en bogfører i København?

Jeg hjælper mindre virksomheder, som freelance bogfører i København

Jeg har i mange år arbejdet som selvstændig bogfører med erfaring fra mange forskellige brancher. Men ligegyldig hvilken branche din virksomhed arbejde i, så kan jeg hjælpe dig som bogfører. Jeg har mulighed for at komme ud til din virksomhed i København og udføre de aftale opgaver, eller jeg kan varetage dem fra eget kontor.

Du kan læse mere om mig her

Fordelene ved at outsource dine opgaver til mig blandt andet tid. Du får mulighed for at bruge din tid på at besøge dine kunder eller på opsøgende salg. Det betyder at du kan fokusere på din vækst i virksomheden. Eller bruge tiden sammen med din familie i weekenden, fremfor at bruge weekenden på at lave bogføring.

Som bogfører i København, så tilbyder jeg også følgende:

Her kan du se mine kompetencer og de ydelser, som jeg tilbyder som bogføring

Kontakt mig med dine spørgsmål via email: kontakt@talmedmere.dk eller ring på 20996007

 

bogfører i københavnskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com