Go to Top

Bogholder på Amager

Mangler du en bogholder på Amager?

Jeg tilbyder hjælp, som din bogholder på Amager, og kan klargøre dit årsregnskab.

Klargøring og aflevering af regnskab til revisor er en hård periode. Jeg tilbyder derfor hjælp som freelance bogholder og kan klargør dit årsregnskab, så du kan bruge tiden på dine kernekompetencer og din kunder. Ved at bruge mig som freelance bogholder på Amager, så behøver du ikke at bekymre dig om du har lavet dit årsregnskab godt nok.

Jeg vil komme til at fungere som din sparringspartner, rådgiver og assistent og vil løbende holde dig opdateret om arbejdet. Jeg har mange års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende og har erfaring indenfor mange forskellige brancher.

bogfører amager

En bogholder med mange kompetencer

Udover det gængse boholderi kan Tal med Mere også udføre mange andre opgaver, indenfor det brede kompetence spektrum. heunder kan det blandt andet nævnes, at jeg kan arbejde i mange løn- og regnskabssystemer som Navision, MS Office, Dataløn, Proløn, e-conomic også er jeg certificeret i brugen af Microsoft C5. Jeg har erfaring fra sikkerhedsbranchen, byggebranchen og den maritime branche.

Du kan læse mere om mine kompetencer her

bogfører amager regnskabsystemer                bogfører amager værdierbogfører amager erfaring

Regnskabssystemer             Værdier                                          Erfaring

Er du stadig ikke overbevist? Læs udtalelser fra mine tilfredse kunder her

Jeg har arbejdet freelance revisor i mange år og her kan du læse nogle af mine tidligere kunders udtalelser, om det arbejde jeg udfører og tilbyder.

“En god oplevelse med Tal med mere Aps! Jeg vil anbefale virksomheden til andre!”
Elena Thomsen
– Indehaver, Naturterapia-Skandinavia ApS

bogfører amager referencer

Flere udtalelser her!

Kontakt din nye bogholder på Amager idag!

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale.

Ring idag på 20996007 Send en mail på kontakt@talmedmere.dk

bogholder på amagerskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com