Go to Top

Bogfører på Amager

Er du klar til at aflevere dit årsregnskab?

Ellers så lad mig klargør det for dig! -Jeg tilbyder min service, som freelance bogfører på Amager.

Jeg har erfaringer med at klargøre årsregnskaber hos mange mindre virksomheder og derved spare dem for en masse tid og forvirring. Med at hyre mig som din bogfører på amager, så får du også en masse tid til passe dine kunder og din forretning. Jeg er meget fleksibel og kan udføre de aftaler opgaver ude hos jer, eller varetage dem på mit eget kontor.

Læs nærmere om dine økonomiske og tidsmæssige fordele ved at outsource dine opgaver til mig.

Udover mit freelance arbejde som bogfører, så tilbyder jeg også andre ydelser. Jeg tilbyder blandt andet alt i bogføring, løn administration og fakturering.

Her kan du se alle de ydelser, som jeg kan hjælpe dig med for at skabe mere luft i din virksomhed og give dig mere tid.

Kontakt mig med dine spørgsmål via email: kontakt@talmedmere.dk eller ring på 20996007

 bogfører på amagerskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com