Go to Top

Udtalelser

Tilfredse kunder siger:

Viksi var en stor hjælp og enormt fleksibel. Klar anbefaling!
Katja de Neergaard
Privatkunde

Meget professionel og god til at lære fra sig og hun viste en del overskud og tid til at lære mig et nyt regnskab program. Kan kraftig anbefale hende som bogholder.
Rasmus Hansen
Indehaver, RTH Tømrer

Viksi er super sød! Det var en dejlig oplevelse at ordne regnskab!
Kimie Jensen
Indehaver, Kimie.Jensen

Dygtig , hurtig og altid positiv !!
Hans Peter Warming
Indehaver, Multimak

Vi har i arbejdet med “Tal med mere ApS” i mange år og kan helt klart stå inde for kvaliteten af det arbejde vi har fået udført. Seriøs, arbejdsom og ærlig:)
Christian Ahrens
Indehaver, Helstrand Smedje ApS

Super god og professionel behandling, af min årsafslutning. Den mest gennemskuelige gennemgang, med gode råd og hjælp til opstart af det nye regnskabsår. Og så at det kan lade sig gøre i eget hjem, bliver det hele meget nemmere, særligt hvis man lige skal finde et bilag ved tvivl spørgsmål. Tusind tak.
Heidi Hansen
Indehaver, Blomsterbutik Rosen Stalden

100% seriøst, men altid med et glimt i øjet. Vores virksomhed har flere gange søgt hjælp hos Tal Med Mere, og har altid fået lidt mere, end vi egentlig bad om. Effektivt og grundigt på samme tid. Det er helt sikkert ikke sidste gang. Tak for fantastisk kundepleje!
Lone Salsbæk
Økonomichef, BB Distribution A/S

Min oplevelse med Tal med mere har været udelukkende positiv, og jeg kan kun anbefale virksomheden til andre der leder efter en god bogholder!
Mads Hveplund
– Indehaver, SwissArmyRonin ApS

Viksi Jønsson fra Tal med Mere står for min virksomheds bogholderi. Dette arbejde bliver udført i en høj og tilfredsstillende kvalitet. Viksi er tilmed yderst fleksible, og har flere været tilgængelig for at kunne hjælpe udenfor normal arbejdstid. Kan bestemt anbefales.
Morton Christiansen
– Independent Security Consultant

Super effektiv og hjælpsom i alle aspekter!
Superbruger i E-conomic og Excel
Morten Jensen
– Indehaver, JD Steel ApS

Varme anbefalinger!
Viksi har varit oumbärlig under mina fyra år som självständig inom grafisk design. Förutom att hon skött moms och bokföring, har hon alltid haft svar på mina frågor och tålamod att förklara. Alltid i tid och enormt noggrann, och jag har hela tiden känt mig trygg med att lämna mina räkenskaper i hennes händer. Jag kunde inte vara mer nöjd! Tak Viksi!
– Grafisk Designer, Emma Busk

Tal med mere har givet mig en stor tryghed og et langt bedre overblik over regnskaberne.
Viksi er yderst troværdig, stabil og har altid en behagelig tone og endda med en god portion humor. Hvad mere kan man forlange ?
Anne Simonsen
– Indehaver, Københavns Konservator

Har været kunde i mange år, og forbliver kunde i mange år. Punktlig på den bedste måde. Altid til at komme i kontakt med og et yderst behageligt personale.
Flemming Jensen
– Direktør, Urban Ranger Camp

Tal Med Mere har været en professionel, saglig og erfaren samarbejdspartner i vores regnskabsafdeling fra allerførste dag. Man mødes altid af både overskud, glæde ved arbejdet, tid til fordybelse i de mere komplicerede aspekter og en positiv tilgang til at få ens firma til at vækste og køre på bedste vis. Både store og små problemer i hverdagens travlhed rådgives og tages alvorligt, – og der hersker et direkte og konstruktivt fokus på at eliminere forhindringer i den daglige drift. Det er altid en god dag, når Tal Med Mere træder ind på kontoret.
Anders Arhøj
– CEO, Studio Arhoj ApS

Tænk, at det kan være en fornøjelse at få regnskabsmæssig bistand!
Viksi Jønsson fra Tal med Mere er effektiv og omhyggelig – og har en fin pædagogisk sans, så jeg nu selv kan nogle af de bogføringsmæssige opgaver og få overblik. Jeg giver Tal med Mere min varmeste anbefaling!
Dorte Andersson
– Indehaver, Andersson Stokholm

Vi er mere end tilfredse med den service, vi modtager fra Tal med Mere. De er fantastiske til e-conomic, bogholderi, moms m.m. og yderst fleksible i samarbejdet.
Vi kan varmt anbefale Tal med Mere.
Harm Spliedt
– Indehaver, Daltelco ApS

 Vi er utrolig glade for den yderst professionelle service vi får hos Tal Med Mere,både når det gælder alm bogholderi, moms regnskaberne samt årsregnskaber alt 100% i orden og til lavet til tiden.
Tal med Mere og også ekspert i E-conomic regnskabsprogram, Bluegarden, når det gælder løn og pension afregning.
Tal med mere er også behjælpelig med mange andre opgaver såsom lager styring , timeafregning og mange, mange andre ting som for det hele til at fungerer.
Benny Rinaldo.
– Direktør, Metrion Music A/S

Viksi har hjulpet med bogføring og samtidig undervist mig i, hvordan det gøres. Jeg har oplevet hende som kompetent, grundig og – ikke mindst – god til at lære fra sig. Varme anbefalinger herfra:)
Sára O. Arge
– Administrator, Flaskeposten ApS

En god oplevelse med Tal med mere Aps! Jeg vil anbefale virksomheden til andre!
Elena Thomsen
– Indehaver, Naturterapia-Skandinavia ApS

Tal Med Mere – alias Viksi – har på bedste pædagogiske vis lært mig selv at bruge et regnskabsprogram og føre mit eget regnskab. Jeg har investeret i nogle timer hvor Viksi forklarede mig regnskabsprogrammet og satte hele programmet op, så det passer til min virksomhed. Nu betaler jeg kun for den hjælp jeg en sjælden gang imellem har brug for og klarer ellers regnskabet selv. Jeg er meget tilfreds og synes faktisk at det er ganske hyggeligt at lave regnskabet selv og ikke mindst en stor tilfredsstillelse at forstå det.
Pia Mortensen
– Indehaver, Kunstgalleri Glad Sol

Som bestyrelsesformand for værestedet DRYS IND vil jeg gerne udtrykke min aller største tilfredshed med “Tal med mere APS”. Regnskabet er altid klar til tiden og alt er fuldstændig i orden. Dette er i sig selv forbilledligt, men det stopper ikke her. Af og til har vi – fra bestyrelsens side – en række spørgsmål til Viksi om forskellige tekniske ting, som vi ikke helt har tjek på. Her bliver vi altid mødt med forståelse og stor pædagogisk indsigt, og vi føler derfor aldrig, at vi stiller “dumme” spørgsmål!!
“Tal med mere” med Viksi ved roret, er vores sikkerhed for at ALT er i orden og fuldstændig klar til den årlige revision. Det giver os en vældig stor tryghed.
Irma Tonnesen
– Bestyrelsesformand, værestedet DRYS IND

Finns alltid till hands, tydlig och hjälpsam!
“Viksi är otroligt professionel och duktig i sitt arbete. Hon förstår varje enskilds behov och har hjälpt mig mycket under vårt arbete tillsammans. Det är skönt att arbeta med en bokföringsbyrå som förstår sina kunder och som ställer upp hela tiden! Kan inget annat än starkt rekommendera!”
Hannah Pettersson
– Generalsekretær, Mattematikcentrum.

” Vi har brugt Viksi kompetencer inden for bogholderi siden efteråret 2010. Det viste sig hurtigt, at vi havde samme opfattelse af mål, leverancer og succeskriterier. Med Viksi’s store gå på mod har vi løst mange udfordringer, som rækker langt ud over det som man kunne forvente sig. Dette skyldes også at Viksi har en stor og god portefølje ”i bagagen” til at håndtere mange uforudsete problemer. Vi kan derfor varmt anbefale og give referencer til Viksi, som en behagelig, grundig, kontant, positiv og ansvarlig person som kan løse meget mere end bogføring”
Frans Wichmann
– Administrationschef, Wichmann arkitekter A/S

“I forbindelse med, at vi skulle have løst en administrativ oprydningsopgave, grundet omlægning af vores organisation, fik vi anbefalet Viksi, og tog imod hendes hjælp.
Vi skulle snart opdage, at ikke bare var Viksi til stor hjælp, men hun var også med til, på eget initiativ, at komme med løsningsforslag, som viste sig at være langt mere effektive end det vi selv havde lagt op til.
Efter endt samarbejder, har vi derfor efterfølgende i ferie perioder samt i spids-belastnings situationer, gjort brug af Viksi´s hjælp op til flere gange, og altid med gode resultater.
Skulle jeg vælge nogle beskrivende nøgleord om Viksi, ville disse være;Effektivitet, fleksibilitet samt utrolig gode samarbejdsevner.”
Thomas L. Falck
– Administrerence Direktør, Falck Formco A/S

“I forbindelse med, at vi akut havde brug for hjælp i DSI NETTET I og DSI NETTE II´s fælles administration til løsning af regnskabsopgaver, har vi haft stor hjælp af Viksi Jønsson. Vi har været meget glade for den support Viksi Jønsson har givet og kan kun give hende vores bedste anbefalinger. Vi vil bestemt bruge hende i en lignende situation.”
Benthe Overby
– DSI NETTET I & DSI NETTET II

“Viksi har stået for vores bogholderi siden efteråret 2009. Hun dukker altid glad og fro op om morgenen, kommer endda frem til kontoret før det aftalte tidspunkt og sidder tålmodigt og venter på, at døren låses op. Hendes baggrund som teknisk assistent betyder, at hun falder lige ind i omgangstonen i et lille rådgivende ingeniørfirma, som vores. Hendes omgængelighed vil med sikkerhed også være til glæde i mange andre sammenhænge. Hun udfører sine opgaver meget ansvarsfuldt og gør det til en dyd at have orden i sagerne.”
Allan Larsen
– Indehaver, Almskou & Larsen ApS

“Vores bogholdersupporter Viksi Jønsson har gennem længere tid bistået vores firma SKJJ med udarbejdelse af grafisk materiale, formulering af kontrakter, implementering og undervisning i brug af økonomisystem, supportydelser vedrørende bogholderiet.
Viksi har udført opgaverne med stor professionalisme og løser stadig med sit rolige og venlige væsen vores forefaldende opgaver meget tilfredsstilende.
Viksi’ support giver os mere tid til vores primære firmaopgaver, da hun, til hver en tid, løser de regnskabsmæssige udfordringer et lille firma kan støde ind i. Viksi er nytænkende, en god problemløser, som stiller sig meget loyalt overfor vores opgaver. Vi giver hermed Viksi Jønsson de bedste anbefalinger.”
John Jensen
– SKJJ, Sikkerhedskonsulent.

“Jeg har gennem de seneste år, samarbejdet med Viksi Jønsson hos forskellige kunder. Mit kendskab til Viksi er, at hun er arbejdsom, grundig, stabil, ærlig og har let ved at sætte sig ind i opgaver, dertil kommer at hun ved nye arbejdsopgaver altid udviser gå-på-mod og arbejdsgjest, samt beslutsomhed.
Arbejdsopgaver der kræver en mere hensigtsmæssig løsning end allerede bestående arbejdsbeskrivelse, er lige netop en af de type opgaver Viksi har speciale i, herunder effektivisering af administrative arbejdsgange. Viksi er vellidt blandt kunder og kollegaer, og hendes erfaringer som selvstændig erhvervsdrivende er et stærkt kort for hende. Jeg tror på, at et samarbejde med Tal Med Mere ApS vil give Dem fuld tilfredshed.”
Lene Børgesen
– Talknuseren

“Viksi Jønsson har været tilknyttet Kavaleriet siden juni 2007 som lønansvarlig.
Viksi udfører sine opgaver i Kavaleriet med stor ansvarlighed og systematik, som giver et godt overblik over hendes ansvarsområder.
Viksi er meget bevidst om sine ansvarsområders betydning for den enkelte medarbejder. Det kommer også til udtryk ved hendes naturlige nysgerrighed for at tilegne sig ny viden og omsætte den til Kavaleriets bedste. Som ejer af Kavaleriet er jeg altid sikker på, at Viksi Jønsson varetager hendes ansvarsområder til min fulde tilfredshed”.
Betina Holmberg
– Direktør, Kavaleriet

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com