Go to Top

Bogfører i Hovedstaden

Har du og din virksomhed brug for en bogfører i Hovedstaden?

Så kan jeg hjælpe som din freelance bogfører.

Jeg har mange års erfaring som selvstændig bogfører og har erfaringer fra sikkerhedsbranchen, byggebranchen, vikarbranchen og den maritime branche. Jeg sætter pris på et uformelt miljø, og prioriterer en konstant udvikling, både fagligt og personligt.
Desuden så er jeg uddannet erhvervsdiplomleder og er certificeret i brug af C5 og har et indgående kendskab til en række andre økonomi og lønningsprogrammer. Du kan læse mere om mig og mine kvalifikationer her.

Jeg tilbyder ikke kun hjælp som bogfører i Hovedstaden, men jeg kan hjælpe blandt andet hjælpe med klargøring af regnskab, moms og fakturering mm. Igennem alle de ydelser som jeg tilbyder, så vil jeg også fungere som både din assistent og sparringspartner for at sikre dig den højeste kvalitet i mit arbejde til dig.

Du kan læse mere om de ydelser jeg tilbyder lige her

Kontakt mig med dine spørgsmål via email: kontakt@talmedmere.dk eller ring på 20996007

 

bogfører i hovedstadenskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com