Go to Top

Bogføring på Amager

Mangler du hjælp til din bogføring?

Så kan jeg hjælpe! Jeg arbejder som freelance og kan hjælpe bogføring på Amager og i resten af København.

Når du outsourcer dine opgaver indenfor bogføring, så skaber det mere tid, som du kan bruge på enten din familie eller dine kunder. Jeg har flere års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende indenfor årsregnskaber og bogføring på Amager.

Samtidig opnår du også en stor økonomisk besparelse ved at outsource. Du slipper for alle de udgifter, som der kommer i forbindelse med at have en fastansat, så som kurser og sygedage. Desuden spare du også penge ved ikke at købe de store og dyre regnskabsprogrammer.

Læs mere om dine tid- og økonomiskebesparelser ved at outsource

Jeg sætter pris på at være fleksibel til din fordel. Jeg har mulighed for at komme ud til din virksomhed og udføre de aftale opgaver, eller jeg kan varetage dem fra eget kontor.

Jeg kan klare meget mere end bogføring på Amager – Klik her og se de ydelser, som jeg tilbyder

 

bogføring på amagerskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com