Go to Top

Bogholder i Hovedstaden

Mangler du en bogholder i Hovedstaden, men du ønsker ikke en fuldtidsansat?

Så kan jeg hjælpe dig, som din freelance bogholder i Hovedstaden.

Ved at outsource dine opgaver til mig, så slipper du for alle de forpligtelser, som der kommer ved at have en ansat og du har mulighed for at justere aftalen efter dine behov og ønsker. Ikke alene slipper du for de økonomiske forpligtelser ved at have en fuldtidsansat, men du får også mere tid. Den tid kan du bruge på opsøgende salg eller holde fri i weekenden sammen med din familie.

Her kan du læse flere fordele ved at outsource

Jeg er uddannet erhvervsdiplomleder og har certifikat i brug af Mircosoft C5, som sikre dig kvalitet i mit arbejde som jeres freelance bogholder i Køge.
Læs mere om mine kompetencer her og ydelser som din bogholder:

Du har også mulighed for at læse kunde udtalelser, hvor jeg tidligere har leveret arbejde som bogholder.

Kontakt mig med dine spørgsmål via email: kontakt@talmedmere.dk eller ring på 20996007

bogholder i hovedstadenskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com