Go to Top

Bogholder i København

Ønsker du en freelance bogholder i København?

Ved at bruge tal med mere som bogholder i København, slipper du for at arbejde efter lukketid og i weekenderne.

Når du hyrer mig som freelance bogholder, så slipper du for lange arbejdsdage. Du har mulighed for at slippe bekymringerne om dit regnskab til en lav pris også undgår du de økonomiske forpligtelser ved at have en fuldtidsansat, så som sygedage, feriepenge og kurser.

En anden fordel ved at lade mig varetag dit bogholderi er at du spare tid. Du ønsker måske at bruge din tid mere konstruktivt på dine produkter, kunder eller noget helt tredje. Dette får du ved at bruge Tal med Mere som bogholder i København.

Certificeret i regnskabsprogrammer – Microsoft C5

Jeg har certifikat i Mircosoft C5 og har arbejdserfaring med forskellige økonomi systemer, som Proløn, Dataløn, e-conomic med flere. Jeg har arbejdet i mange år, som freelance bogholder i København og herunder kan du læse flere udtalelser fra mine tidligere kunder.

“Viksi Jønsson har været tilknyttet Kavaleriet siden juni 2007 som lønansvarlig.
Viksi udfører sine opgaver i Kavaleriet med stor ansvarlighed og systematik, som giver et godt overblik over hendes ansvarsområder.”

– Direktør, Kavaleriet

En bogholder i københavn med mange kompetencer

 

Jeg tilbyder ikke kun hjælp som bogholder i København, men tilbyder også andre ydelser, som giver dig en større økonomisk frihed og mere tid til dine kernekompetencer. – Blandt andet effektivisering af administrative processer, kundeanalyser og undersøgelser og udvikling af ledelsesværktøjer.

Læs mere om mine alle mine ydelser

 

Kontakt bogholder Tal med Mere idag!

Hvis du ønsker at høre mere om hvad jeg kan tlbyde din virksomhed, er du velkommen til at kontakte mig idag. Vi finder den bedste løsning til dig – hvad enten jeg skal arbejde hjemmefra eller i din virksomhed.

Kontakt mig med dine spørgsmål via email: kontakt@talmedmere.dk eller ring på 20996007

bogholder i københavnskat

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com